09.06.2020  |  Interior  |  Branchenyt

Stelton går sammen med finsk ikon

I samarbejde med Moomin, lancerer Stelton sin første kollektion med illustrationer fra Mumitroldenes berømte verden.

Den svensktalende forfatter og kunstner, Tove Jansson, der voksede op i Finland, opnåede verdensomspændende berømmelse som skaberen af Mumihistorierne. Historierne om de hvide, runde Mumitrolde med store snuder blev skrevet og illustreret mellem 1945 og 1980, og er siden blevet oversat til mere end halvtreds sprog.

“Vi er meget begejstrede for dette samarbejde, især fordi Mumitroldene appellerer til både voksne og børn. Med udgivelsen af nye bøger og tegnefilm, tror vi på, at interessen for Mumitroldene kun vil vokse i de kommende år, og vi er glade for at være med på rejsen”, siger Michael Ring, administrerende direktør for Stelton.

Den første kollektion inkluderer en to-go kop og en genanvendelig drikkeflaske med illustrationer fra Mumitroldenes verden. 

Udforskning på farten 
Mumi To Go Click’ termokoppen giver mulighed for at nyde varme og kolde drikkevarer, når man er på fartenKoppen er nem at bruge, og fås i versioner på 0,2 liter og 0,4 liter, i stål med vakuum, hvilket sikrer, at væsken forbliver varm eller kold i flere timer.  

Mumi drikkeflasken er lavet af rustfrit stål og har en kapacitet på 0,75 liter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere