08.10.2019  |  Business  |  Branchenyt

Spring Copenhagen nomineret til fornem pris

2019 har allerede været et enormt begivenhedsrigt år for den unge designvirksomhed, der nu er med i opløbet om at blive kåret som Entrepreneur of the Year inden for kategorien start-up.

Det er Ernest & Young, der står bag nomineringen i en af verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrencer.

Nomineringen kommer efter et allerede begivenhedsrigt år for Spring Copenhagen. Tilbage i april landede de en millioninvestering fra Lars Seier Christensen og blev kåret til Danmarks bedste iværksættere i et tv-program. Pengene er blandt andet blevet brugt til at sætte fart på den internationale distribution, så Spring Copenhagens produkter nu kan købes i mere end 20 lande over hele verden, og til en massiv satsning på lampemarkedet.

Entrepreneur of the Year er en af verdens mest anerkendte konkurrencer. Juryer med prominente navne fra dansk erhvervsliv vurderer virksomhederne og kigger efter deres iværksætterånd, indtjening, strategisk virksomhedsudvikling, personlig integritet, innovation og fremtidigt potentiale.

”Vi er enormt stolte over at være blevet nomineret til årets iværksættere i 2019. EY Entrepreneur of the Year er verdens mest anerkendte vækstskaberkonkurrence, så vi er udvalgt i skarp konkurrence med mange andre dygtige iværksættere. Nomineringen er et kæmpe skulderklap,” siger Peter Sørensen, CEO og partner i Spring Copenhagen.  

Den regionale kåring sker ved en stort anlagt show den 29. oktober. Og vinder Spring Copenhagen denne, gælder det landsfinalen den 28. november 2019.

www.springcopenhagen.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere