24.11.2020  |  Business  |  Branchenyt

Spring Copenhagen i finalen i Entrepreneur of the Year

Spring Copenhagen er sammen med 17 andre startup-virksomheder i finalen om at blive 2020’s EY Entrepreneur of the Year. Kåringen finder sted 2. december.

For andet år i træk er Spring Copenhagen nomineret til konkurrencen om at blive Danmarks bedste start-up/scaleup i EY’s årlige udvælgelse af danske vækstvirksomheder, der har præsteret særlig godt inden for seks kategorier: Muligheder i modgang, Sustainability, Innovation, Start-up/scaleup, Life sciences, Social Entrepreneurship – Future Impact.

I 2020 er det lykkedes Spring Copenhagen at nå frem til finalen, hvor tre virksomheder fra Danmarks seks regioner er udvalgt af en uvildig jury, der blandt andet tæller investor Torben Frigaard Rasmussen og Jan Dal Lehrmann.

Kæmper mod robotteknologi 
I 2020 kæmper Spring Copenhagen mod 17 andre virksomheder, der byder på mange forskellige indgange til start-up/scaleup. Spring Copenhagen har på baggrund af sin vækst kæmpet sig ind mellem alt fra robotteknologi, opdræt af larver til fødevarer, ølbrygning og gourmetflødeboller.

”Det er en kæmpe anerkendelse at blive udvalgt som en af Danmarks 18 bedste start-ups. Traditionelt er det jo medico og teknologi, der står bag stærke start-ups, så som designbrand er vi stolte af at være konkurrencedygtige”, siger Peter Sørensen, direktør i Spring Copenhagen.

Næste skridt på rejsen om at blive Danmarks Entrepreneur of the Year er en virtuel event 2. december, hvor en national jury finder frem til de tre bedste iværksættere, inden samme jury kårer den endelige vinder ved landskåringen i januar 2021.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere