13.10.2021  |  Business  |  Branchenyt

Spring Copenhagen øger salgsressourcerne med ny ansættelse

Det er kun gået én vej for designbrandet Spring Copenhagen det seneste år: Opad. For at følge med den positive udvikling har brandet oprustet på flere forskellige fronter – og nu er turen kommet til at øge opmærksomheden til designbutikkerne.

Der har været gang i væksten hos den danske designvirksomhed Spring Copenhagen det seneste år. Virksomheden har siden 2015 designet interiørprodukter og lamper til hjemmet, og i 2020 landede deres omsætning på 38,2 millioner kroner.

Med den stejle vækstkurve fulgte nødvendigheden af en salgs- og marketingchef, som de fandt i brancheprofilen Cindy Stoltze. Nu er der igen behov for at udvide staben, så væksten kan forsætte.

Med den øgede vækst følger større efterspørgsel fra designbutikker og retailkæder. Derfor har Spring Copenhagen 1. oktober 2021 ansat Kirsten Iversen, der skal supplere virksomhedens sælgerkorps. Kirsten Iversen er et kendt navn i branchen, og nyheden om hendes ansættelse bliver hilst velkommen af blandt andre Thomas Olesen, kædechef i Sinnerup.

”Jeg er ikke i tvivl om, at Kirsten vil være en ressource i arbejdet med at styrke relationerne til retailkæder og specialbutikker. Hun er kompetent og kender markedet – og så har hun en dybdegående erfaring og netværk, som understøtter opbygningen af de relationer, der skal til for at fastholde og udvide sin vækst”, siger Thomas Olesen.

Ifølge CEO i Spring Copenhagen, Peter Sørensen, ligger der et stort potentiale i ansættelsen af Kirsten Iversen som et led i at styrke relationen hele vejen rundt til butikker og kæder.

”Det vil betyde større opmærksomhed på alle de butikker, der forhandler vores produkter. Vi kommer både til at give kæderne ekstra opmærksomhed, men vi får også ekstra ressourcer til at nurse de butikker, der har et specialiseret designfokus. Ansættelsen er et led i en konsolidering og udvikling af vores brand i Danmark, så vi styrker vores tilstedeværelse bredt i hele Danmark”, siger han.

Kirsten Iversen har tidligere været ansat som salgschef for Danmark i både Rosendahl og i Rikki Tikki. Hun har desuden bestridt stillingen som salgschef for accessories hos Andersen Furniture.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere