18.12.2018  |  Interior  |  Branchenyt

Spot de nye brands: Upcoming designere flokkes til Formland

Indhold fra partner Hvad er dette?

Formland hylder den spirende talentmasse, når 50 særligt udvalgte kreative iværksættere fra Nordeuropa deltager på iværksættereventen CREATORS COMMUNITY på Formland Spring 2019.

Talent, kreativitet og iværksætteri er omdrejningspunktet, når Formland samler de mest lovende iværksættere fra Nordeuropa på det pulserende iværksætterområde CREATORS COMMUNITY på Formland Spring fra 31. januar til 3. februar 2019.

De kreative talenter, som kommer fra Danmark, Tyskland, Holland, Sverige og Island, udstiller produkter inden for kategorier som interiør, kunsthåndværk, fashion og delikatesser.

- Fælles for alle udstillerne i iværksætterområdet er, at de alle har en virksomhed, der er under tre år gammel. Dermed bliver CREATORS COMMUNITY et spændende og sprudlende område, hvor de besøgende har mulighed for at opleve de nyeste produkter og trends og samtidig blive inspireret af den spirende kreativitet, udtaler Mai-Britt Risvig Flyvholm, projektleder på Formland.

En unik chance

Deltagerne på CREATORS COMMUNITY står side om side med velkendte brands som Broste Copenhagen, Frederik Bagger, Muubs og Eva Solo, hvilket giver de upcoming iværksættere nye og unikke netværksmuligheder. Blandt de heldige, der er blevet udvalgt til en plads på CREATORS COMMUNITY, finder man designvirksomheden Thorup Copenhagen:

- Jeg glæder mig meget til at deltage på Formland. Jeg ser Formland som en chance for at afprøve kontakten med en bred vifte af forhandlerledet samt at være i et miljø, hvor der er sparring og gode kontakter lige ved siden af. Det skaber dynamik og liv på en messe, fortæller Kasper Thorup, som står bag Thorup Copenhagen.

Hos designvirksomheden Holst & Eschenmoser glæder man sig også til at blive en del af CREATORS COMMUNITY:

- Vi er meget spændte på at fremvise vores bænk SEIT for første gang til et stort publikum. Det er på mange måder en stor mulighed for os. På Formland får vi mulighed for at vise vores nye idéer i et professionelt miljø og komme i kontakt med nye, erfarne mennesker inden for møbeldesignindustrien. På samme tid får vi værdifuld erfaring i forhold til at udstille foran et stort publikum, siger Lukas Eschenmoser og fortsætter:

- Vi sætter stor pris på, at Formland støtter nyopstartede iværksættere som os. Dette gælder både før og efter messen. Det gør det muligt for os at præsentere mange nye idéer, samtidig med at vi får udnyttet vores kreative potentiale på bedst mulig vis.

Alle iværksætterne er forud for Formland blevet tilknyttet en professionel mentor i form af en designer eller virksomhedsleder fra det danske erhvervsliv, der videregiver gode råd og erfaringer for at sikre deltagerne den bedst mulige start på messen.

Design Award uddeles på åbningsdagen

Blandt udstillerne i CREATORS COMMUNITY uddeles der på messens første dag tre Design Awards. Førstepræmien er en stand på Formland Autumn 2019 samt 5.000 euro, mens anden- og tredjepræmien består af henholdsvis 1.500 euro og 1.000 euro.

En professionel jury står for udnævnelsen af vinderen. Juryen består af Anders Nørgaard (designer), Mads Arlien-Søborg (trendekspert og partner i 'We Made It'), Patrizia Venturelli (CEO Trollbeads A/S og stifter af livsstilsiværksætter-netværket LIS), Ulla Johanne Johansson (chefredaktør, AllerBolig, Mad & Bolig og MAIN) samt Mai-Britt Risvig Flyvholm (projektleder, Formland).

Tidligere vindere af Formlands Design Award tæller blandt andre Copenhagen Sparkling Tea Company, By Harald Hermandrud og Piece of Denmark.

Formland Spring 2019 afholdes 31. januar til 3. februar i MCH Messecenter Herning.

Tags: Formland

Mere fra Formland

Formland

www.formland.dk

Formland er designmessen, der gennem 34 år har samlet fagfolk med passion og kærlighed for design og interiør. Det er her, designbranchen mødes, netværk skabes, handler indgås og butikker opdateres med et væld af design- og interiørnyheder.  Formland giver et overblik over nyheder, trends og tendenser inden for nordisk design lige nu og i den nærmeste fremtid. Her mødes besøgende fra hel…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere