11.05.2020  |  Business  |  Branchenyt

Spoga+gafa ventes fortsat at finde sted

I en pressemeddelelse løfter spoga+gafa sløret for planlægningen, der sker forud for messens afholdelse i september.

Fire måneder før spoga+gafa skydes i gang, kan messearrangørerne give et yderligere indblik i generelle og specifikke omstændigheder, der vil følge med den tyske havemesses gennemførelse.  

“Som havebranchen er begyndt at forberede sig forretningsmæssigt til tiden efter coronakrisen, er det vores mål at støtte den internationale industri så vidt muligt ved at komme tilbage til en ny normalitet, og vi vil tilbyde den mest sikre og pålidelige mulighed for at gøre dette på vores lokation i Køln”, lyder det i en pressemeddelelse fra messens arrangører.  

I tråd med dette planlægges det, at spoga+gafa vil finde sted fra den 6. til den 8. september, hvor der ventes omkring 40.000 deltagende, som vil spredes over de 230.000 kvadratmeter, messen dækker.  

Foranstaltninger, der forventes at blive implementeret under messen indebærer hensigtsmæssig hygiejene og afstand mellem udstillere samt strenge krav til indgang til haller og standere. Dette skal være med til at sikre messens fuldførelse. 

Skulle messen dog gå hen og blive udskudt, vil alle betalinger blive refunderet til udstillere, der ikke har mulighed for at deltage ved de nye datoer. Derudover vil partnerne på messen blive direkte informeret om ændrede forhold på et tidligt tidspunkt i starten af andet halvår.  

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere