03.09.2021  |  Business  |  Branchenyt

Spis suppe i en gammel blyantsfabrik

På Islands Brygge har designvirksomheden Vipp forvandlet en 100 år gammel blyantsfabrik til et socialt dining-univers, der skal skærpe sanserne.

Vi husker alle at have de ikoniske gule blyanter fra Viking i penalhuset i folkeskolen. Nu har man mulighed for at mærke nostalgien i producentens 100 år gamle fabrik på Islandsbrygge, hvor Vipp har transformeret lokalerne til en madoplevelse, der både skal skærpe sanserne gastronomisk, auditivt og interiørmæssigt. 

Resultatet er en 400 kvadratmeter stort rum, som skal huse et såkaldt suppeklubkoncept med skiftende kokke fra hele verden. Fra langbordet med plads til 26 mennesker, kan man således komme helt tæt på det kulinariske håndværk.

Hele fabrikken er indrettet i en lys og elegant farvepalette med malerier, keramik, skulpturer og konceptuelle installationer samt elementer fra Vipps egne kollektioner. 

Madkonceptet bliver lanceret under 3daysofdesign og er kun åben for offentligheden torsdag den 16. september fra kl. 16:00-19:00.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere