16.07.2018  |  Furniture  |  Design

Spejl med mere

Designbrandet Umbra præsenterer spejlet Vala, der ikke blot er et spejl. Det er også et garderobestativ, et møbel til opbevaring og en smart pladsbesparende opbevaringsløsning til især mindre hjem.

Det multifunktionelle spejl, der er designet af Wesley Chau er en nyfortolkning af den klassiske stumtjener, der integrerer spejl, tøjstativ og hylde, og giver brugeren forskellige indretningsmuligheder.

Spejlet støttes af en metalramme med et pulverlakeret finish, som gør konstruktionen stabil samtidig med, at designet udviser en delikat og minimalistisk ro. Valas industrielle udseende blødgøres af de afrundede kanter på spejl og hylde.

Spejlet måler: h. 155 cm, b. 122 cm, d. 12,7 cm.

www.zikzak.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere