Event

Spændende mulighed for designstuderende på Heimtextil 2020

Dimex

www.dimex.dk

  • dimex@dimex.dk
  • 39401122
  • Staktoften 20
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 07.01.2020
Start tidspunkt: 08.00
Sted: Franfurt am Main
Tilmeld  

Nye og kommende bolig- og tekstildesignere får mulighed for at vise deres talent på Heimtextil fra 7. – 10. januar 2020 . Man kan nu tilmelde sig den anden udgave af ”New & Next University Contest”

Man kan nu tilmelde sig den anden udgave af ”New & Next University Contest.”

Også på den næste Heimtextilmesse i Frankfurt vil der være fokus på morgendagens designere. Med konkurrencen  ”New & Next University Contest” har uddannelsessteder i Europa med fokus på design af bolig- og kontrakttekstiler hver mulighed for at tilmelde bidrag udarbejdet af deres studerende til konkurrencen.

Det foregår via online-platformen www.heimtextil-newandnext.com og tilmeldingsfristen er 30. september 2019.05.22 Vinderne vil blive offentliggjort inde ”New & Next” banneret i ”Textil Design” området i Frankfurtmessens hal 3.0.

På Heimtextil er ”New & Next” i mange  år blevet et udtryk for at fremhæve nye talenter og opstarts-virksomheder. Her har der været mulighed for at præsentere nye produkter for markedet og ikke mindst inspirere de mange besøgende på messen.

Tags: Dimex

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere