06.05.2021  |  Bloom  |  Tekstiler

Sov godt med OMHU

Indhold fra partner Hvad er dette?

Har du brug for at friske dit soveværelse op med bæredygtigt sengelinned? Bæredygtighed og kvalitet er to vigtige elementer hos Omhu. Så er det tid til, at du forkæler dig selv?

Tidsløst og bæredygtigt

Det klassiske design af OMHU Mini strib sengelinned sætter fokus på detaljer og funktion. Samtidig ser det moderigtigt og tidløst ud. Det klassiske design er ideelt til den bæredygtige forbruger, som ønsker ro og kvalitet i soveværelset, og hvor man drømmer sig hen i blød og luksuriøs kvalitet. Mini strib fås i både lyse og mørke farver alt efter, hvad du er til. Er du til forårets nye varme sand farve, som komplimenterer de lune sommeraftener eller er du til den blå? Find flere farver varianter på www.omhu.eu.

Hvad er Mini strib?

Mini strib er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld. Renforcéen giver en meget glat overflade, der vil gengive farverne meget flot. Sengesættet er designet med den klassiske smalle strib på den ene side og meleret Chambre på den anden, hvilket giver flere kombinationsmuligheder på en flot opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed.

Omhu boligtekstiler

”Det ’reneste’ sengelinned på markedet” er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Dette kan ses i vores 5 certifikater, som er med til at støtte op om vores bæredygtige univers på sengelinned. Alt sengelinned fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Mere fra omhu boligtekstiler

omhu boligtekstiler

https://omhu.eu/

omhu - for en bedre verden.  100% økologi & anstændighed = 100% god samvittighed  HVEM ER VI? omhu er tidløse kvalitetsprodukter i klassiske mønstre og vævninger med en moderne appeel. Vi producerer bæredygtige produkter med de bedste certificeringer. Konceptet består af klassisk vævet sengelinned og h…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere