15.06.2021  |  Interior  |  Accessories

Sommerens strandminder

Konkylier, muslingeskaller og andre ting, som havet har skyllet op på land, har altid været fascinerende. Det kan nu lade sig gøre at gemme strandminderne uden at ulejlige sig det mindste. 

Koustrup & Co. stiller som altid skarpt på naturens skønhed og mangfoldighed, og de lancerer nu en serie fra den maritime verden printet på deres gennemarbejdede og miljøskånsomme faste populære produkter. 

Smukke motiver fra strandkanten er kommet på viskestykker, strandtasker og kosmetikpunge i økologisk bomuld og på dækkeservietter i bæredygtig eukalyptus-komposit. Til væggen er nyheden et fint kunstprint med alle de mest almindelige strandfund. Den maritime stemning understreges med gedigne brugsting i blå og hvide striber.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere