29.06.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Sommerens saft

Få år tilbage begyndte planlægningen af Iittala og Oiva Toikkas relanceringer af den finske designers frugt og grøntsager serien og Frutta kollektionen. Og nu er de her.

Samlingen af de finurlige glasskulpturer i frugt og grøntsager kollektionen er et godt eksempel på Oiva Toikkas grænseløse fantasi og vilde brug af farver, der bringer de legende elementer i naturen til livs. Æble, Aubergine, Drue, Løg, Græskar og Zucchini er de mest ikoniske former i serien, der først blev introduceret i 1989, og er hver især håndlavet og mundblæst i Ittalas glasfabrik i Finland.

Inspireret af sommerens varme og bærplukning i skoven, blev Frutta kollektionen først skabt i 1968. Kanden og drikkeglassenes form med de delikate motiver af frugter og bær vækker følelsen af feriens idyl, og er perfekt til at slukke tørsten i de lune måneder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere