26.05.2023  |  Kitchen  |  Udstyr

Sommerens pizzaer

Med en opvarmningstid på 12-15 minutter kan dine kunder nu lave velsmagende italienskpizza på få minutter med Wilfa’s pizzaovn.

Pizzaovnene er gasdrevne og kan varmes op til 500 grader. Med et isolerende lag af keramisk uld holder de også rigtig godt på varmen, hvilket er særligt vigtigt, når flere pizzaer skal steges. Kombinationen af høj temperatur og bred åbning, der gør det nemt at vende pizzaen, bidrager til en perfekt tilberedt pizza hver gang.

Pizzaovnene kommer i to størrelser, 13'' og 16'' og kan enten købes som et selvstændigt produkt eller som en Plug & Play variant, hvor det tilbehør du skal bruge til at bage pizza medfølger. Benzintank skal købes separat til alle modeller.

www.wilfa.com

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere