24.01.2022  |  Business  |  Branchenyt

Sommeren 2022 byder på en specialudgave af Heimtextil

Parallelt med messerne Techtexil og Texprocess vil Heimtextil finde sted som en sommerspecial til juni i år. Beslutningen hviler på en branche, der længes efter at kunne mødes og med sammenlægningen med de to andre messer vil såvel udstillere som indkøbere få en unik messeoplevelse baseret på synergi.

Design- og interiørbranchens mange messer står lige nu midt i stribevis af aflysninger og udskydelser. Messerne er branchernes brændpunkter, hvor udstillere og besøgende kan handle og netværke. 

Det anerkender arrangørerne bag tekstilmessen Heimtextil også, og derfor vælger de at lancere messen i en specialudgave, der vil forløbe fra 21.-24 juni i år.

“Det er skønt at se og mærke, hvor stor tiltro vores udstillere har i os som messe – selv efter mere end to med coronapandemien. Vi har lyttet til dem og mere end nogensinde har de brug for det personlige møde og fysisk networkning som messen tilbyder”, siger Olaf Schmidt, vicepræsident hos Textiles & Textile Technologies.

Heimtextil kommer til at forløbe parallelt med messerne Tectextil og Texprocess – en beslutning, der ikke er tilfældig.

“Heimtextils nærhed til Techtextil og Texprocess skal give indkøberne nye, spændende perspektiver på branchens innovative tekstilteknologier og forarbejdningsteknologier. Derudover kan de få et indblik i langt størstedelen af tekstfilens forsyningskæde - lige fra fiber og garn til produktion og det færdige produkt.  Den synergi, som de tre messer skaber, skal derfor gerne tiltrække endnu flere nationale og internationale indkøbere”, siger Olaf Schmidt.

Den samtidige tilstedeværelse af både detailhandlere, interiørdesignere, tekstilingeniører, arkitekter, materialeeksperter inden for R&D samt maskine- og teknologispecialister kan også give de besøgende en unik mulighed for at opbygge et netværk på helt nye forretningsområder.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere