12.04.2021  |  Interior  |  Belysning

Som perler på en snor

Den skulpturelle pendel TR33 fra Tom Rossau er svær at få øjnene fra.

Den fascinerende og asymmetriske form på de tre skærme, som lampen er bygget op om, hænger nemlig som perler på en snor – og skaber med sin volumen rammerne for rummet, mens den lyser det op.

Den voluminøse form fremstår som en skulptur i rummet og definerer det – samtidig med, at den lyser det op. TR33 er lavet af et materiale dannet af lag af plast og papir, som sammen skaber den perfekte opacitet og en tekstur, man har lyst til at mærke med fingrene. 

Dette bliver ekstra fremhævet ved lampen, der er formet som tre asymmetriske og organiske lygter. Sammen bliver det til en monumental lampe, der kan bruges til at skabe rum i rummet f.eks. ved sofaen.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere