29.04.2021  |  Bloom  |  Brugskunst

Som en fugl

For blomus har designeren Luca Galmarini tegnet en vandkande, som med kunstnerisk finesse symboliserer en fugl, der med stolthed stikker sit næb frem for at minde en om at værne om den natur, man omgiver sig med inde såvel som ude.

Colibri hedder den lille vandkande, som rummer præcis en liter, så der lige er nok til hjemmets planter og til dem, der vokser i kasser og krukker på altanen. Med finurlighed og skulpturel fantasi gengiver Luca Galmarini en kolibris lange korpus og spinkle næb, hvorfra vandet hældes i et andægtigt tempo.

Vandkanden er fremstillet i pulverlakeret stål i fem farver, så den tilindpasser sig i blomus’ øvrige farvepalet; steel grey, lily white, mourning dove, bark og nomad.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere