30.06.2021  |  Interior  |  Belysning

Som en dråbe i luften

Kombiner en stemningsfuld belysning med et klassisk stykke håndværk. Lampeserien Drops fra Halo Design byder på én og samme tid på flere dekorative detaljer samt en smuk refleksion af lyset.  

Med inspiration fra de smukke dråber, der skabes af istapper, designede Michael Waltersdorff tilbage i 1996 serien Drops. Serien består af pendler i fire forskellige størrelser, der alle er dråbeformet og skabt i mundblæst triplexglas.  

Valget af det særlige materiale sikrer, at designet har en silkeblød overflade samtidig med, at det afgiver et fantastisk og ensartet lys til rummet. Lad det elegante design lyse omgivelserne op med sit opale glas samt øvre samling i børstet metal.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere