21.09.2021  |  Interior  |  Belysning

Solar lancerer jubilæumslampe

Solar Light har som noget nyt udviklet en egenproduceret lampe i anledning af virksomhedens 100-årsjubilæum i 2019. Lampen, der er diskret og unik på samme tid, på gaden.

Om lampen

Century P475 er udviklet og produceret i et tæt samarbejde mellem Solar Light, Linea Light, som er en førende norditaliensk lampeproducent og designerne Alexiou & Tryde Design.

Solar Light har i tidligere tider både designet og produceret egne lamper, men det har ikke været en del af forretningen i lang tid.

”Det vil vi gerne ændre lidt på. Vores nye Century P475-designerlampe passer rigtig godt ind vores Solar Light brand, som tilbyder premium lamper til markedet. Det gør den, fordi den tilbyder markedet en lampe, der både er elegant, diskret, unik, funktionel og giver en glimrende lysfordeling. Den indeholder samtidig gode muligheder for den nyeste LED-teknologi med høj farvegenkendelse, lavt strømforbrug, lang levetid med videre”, fortæller Stig Gejl, der er Product Market Manager, Solar Light.

Han fremhæver lampens ekstremt lette udtryk, der både har en velkendt form med tråde tilbage til klassiske skandinaviske pendel-lamper og en transparens, der leder lyset rundt på en måde, der oplyser rummet på en god og varm måde. ”Lampen er meget diskret, når den er slukket og bliver meget levende, når den tændes. Den overrasker. Den er både klassisk, stilfuld og moderne på samme tid, den række både tilbage og frem i tiden, synes jeg, man kan sige”, fortæller han.

Samlingspunkt for fem lande

Solar startede for 102 år siden som dansk virksomhed med stort fokus på lys, og virksomheden er i dag til stede på fem europæiske markeder, nemlig Norge, Sverige, Holland, Polen og Danmark. Den nye lampe lanceret således også i alle fem lande.

”Century P475 henvender sig både til private hjem, arbejdspladser og institutioner, hvor man ønsker en både flot, stilfuld og funktionel lampe. Den giver et overraskende godt lys samtidig med, at strømforbruget er minimalt”, fortæller Stig Gejl.

www.solarlight.dk/century

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere