17.01.2023  |  Business  |  Branchenyt

Society of Lifestyle får ny bestyrelsesformand

Erhvervsleder Dion Eriksen er ny bestyrelsesformand for livsstilsvirksomheden Society of Lifestyle og ser frem til at bidrage med mere end 25 års erfaring indenfor bestyrelsesarbejde og strategisk ledelse. 

1.november 2022 tiltrådte Dion Eriksen posten som ny bestyrelsesformand ved Society of Lifestyle. Med sin baggrund som ledende erhvervsdrivende og investor, medbringer Dion Eriksen erfaring fra en portefølje af succesfulde iværksættereventyr og know-how. 

I tæt samarbejde med ejerne, vil Dion Eriksen i den kommende tid gøre brug af sine kompetencer fra design- og handelsvirksomheder, og være med til at stille skarpt på en mere international virksomhedsprofil. ”Jeg er forretningsmand men frem for alt en ildsjæl, og ser mig selv i en virksomhed som Society of Lifestyle, der er bygget på iværksætterånd og passion. Samtidig er det også en spændende virksomhed i stor udvikling, hvor jeg ser et kæmpe uforløst potientiale, som jeg glæder mig til at være med til at forløse og fortsætte vækstrejsen i både ind- og udland,” fortæller Dion Eriksen. 

Ejerskabet består af søskendetrioen Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen. 

Klaus Juhl Pedersen siger om den nye bestyrelsesformand: ”Valget er faldet på Dion Eriksen, fordi han ved, hvor vigtigt det er at sikre at medarbejderne på alle niveauer har de rette forudsætninger for at nå virksomhedens fulde potentiale,” fortæller Klaus Juhl Pedersen. Traditionelt er Society of Lifestyle familieejet og har i de senere år undergået større forandringer for at imødekomme den fortsat stigende vækst og foranderlige, digitale virkelighed. Her tæller virksomhedens seneste udvidelse af hovedkontoret i Ikast, 20-års jubilæum for interiørbrandet House Doctor, og en imponerende vækstrejse, der i 2021 kulminerede med en omsætningsrekord på et trecifret millionbeløb”.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere