24.09.2018  |  Business  |  Branchenyt

Snart åbner Louise Roes nye konceptbutik

Her kan man bl.a. købe brandets produkter samt nyde en kop kaffe

Med ønsket om at tilføre noget nyt til Københavns designscene åbner Louise Roe en ny konceptbutik.

Butikken, der kommer til at hedde ’LOUISE ROE GALLERY – Concept Store & Coffee’, popper op i indre by på adressen; Vognmagergade 9, 1120 København K, og bliver dermed en del af det klassiske Gutenberghus og det omkringliggende designmiljø. Den nye konceptbutik har hele 6 vinduespartier lige under den ikoniske glasbro med det store Egmont ur.
”En mangeårig drøm, om at udfolde vores DNA i et eksklusivt og inspirerende koncept, er nu efter flere måneders tanker og arbejde blevet til virkelighed”, lyder det i en mail fra Louise Roe.

Det er ifølge brandet selv ambitionen med butikken, at den skal blive et inspirationsunivers for indretning og livsstil med fokus på designoplevelser og nydelse. Udover Louise Roe designs vil man kunne finde udvalgte karakterfulde designs fra andre brands, samt internationale magasiner og bøger. Men derudover skabes der også en café i lokalerne, der skal tilbyde god kaffe, bagværk og snacks.

Butikken vil fra tid til anden danne ramme for midlertidige installationer og happenings samt opfordre til samarbejder på tværs af brancher.

Butikken holder åbningsfest fredag den 5. oktober 2018.

www.louiseroe.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere