21.10.2022  |  Interior  |  Tekstiler

Smukt stjernestøv

Når vintermørket lægger sig over landet, har vi for alvor muligheden for at udforske den smukke stjernehimmel over os. Og endnu engang er naturen en stor inspirationskilde for Södahl, der nu forener lækker damaskkvalitet med smukt stjernestøv i en serie af flotte duge og servietter.

I vintermånedernes dybe mørke kan vi være heldige en sjælden gang at få øje på Andromeda-galaksen. Med de flotte Star-damaskduge og -servietter lancerer Södahl sin egen, smukke vintergalakse. En fryd for øjet – hver eneste dag. 

Det er den særlige damaskvævning, der med en elegant vekselvirkning mellem lys og skygge gør det smukke Star-mønster synligt i de ellers ensfarvede duge og servietter – og samtidig giver en lækker overflade-finish.

www.sodahl.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere