11.04.2017  |  Kitchen  |  Udstyr

SMUKKE SILVA MED DE OLDNORDISKE GENER

Indhold fra partner Hvad er dette?

Silva-serien fra Zone Denmark er tegnet af den prisvindende danske designer Jacob Leth-Espensen og fremstillet af den oldnordiske træsort ask.

Silva-serien fra Zone Denmark har sit smukke ydre med sig og kan anvendes både i køkkenet og til anretning og servering - de rene linjer og arkitektoniske udtryk vil klæde ethvert bord.

Silva-serien fra Zone Denmark er tegnet af den prisvindende danske designer Jacob Leth-Espensen og fremstillet af den oldnordiske træsort ask. Ask er kendetegnet ved sin karakteristiske åretegning og sit smukke lyse udseende. Samtidig er ask både elastisk og sejt - og tilmed stærkere end eg.

Til ethvert formål
Silva-serien består af skære- og serveringsbrætter i fire forskellige størrelser - fra 24 cm til 59 cm i længden og i varierende bredder. Hertil kommer to flotte carvingbrætter, hvor hele skærefladen har en svag hældning og fordybning, så krummer og saft bliver på brættet og ganske praktisk opsamles i den ene ende.

Serien fuldendes af to elegante serveringsbakker med et markant og samtidig diskret fingergreb i bakkens fulde bredde, så man har et godt og sikkert hold. Bakkens håndværksmæssige kvalitet understreges af de tappede samlinger.

Mere bordplads
Det lille hul i brættet og bakkerne er en smart løsning på en række daglige udfordringer. Hullet er beregnet til ophængning, så brættet eller bakken hverken glider, vælter eller optager plads på bordet. Jacob Leth-Espensen har designet et særligt ophæng til formålet. Den koniske form sikrer afstand til væggen og er optimalt for lufttørring efter vask.

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere