05.05.2014  |  Interior  |  Brugskunst

Smukke organiske former til din sikkerhed

Med Jalos røgalarmer bliver sikkerhed en smule sjovere og pænere.

Røgalarmer gør ikke noget godt for boligindretningen. Sikkerhedsmæssigt er de nødvendige; men kønne har de aldrig været. Ikke før nu. Jalo har designet to røgalarmer, der forskønner din stue, din arbejdsplads eller børneværelset – uden på nogen måde at gå på kompromis med kvaliteten.

På trods af, at alle hjem bør have røgalarmer, er der meget lidt variation i udbuddet. ”Lento” fra Jalo er en helt ny røgalarm, der er perfekt til at sætte et varmt præg på børneværelset eller som et lækkert designelement i det moderne hjem. Skal det være mindre opsigtsvækkende er ”Kupo” et alternativ med et stærkt design, der passer ind i alle kontorer og hjem verden over.

Røgalarmerne er nemme at installere, da du blot skal afmontere frontdækslet og klistre alarmen på loftet. Ønsker du montering med skruer, er disse inkluderet med produktet. På begge modeller fungerer hele overfladen som en knap. Knappen bruges til at teste røgalarmens funktion samt som mute-knap i tilfælde af uønsket alarm i forbindelse med for eksempel madlavning. Dermed er det slut med panisk at skulle lede efter en lille knap, alt imens alarmen generer naboerne. 

www.witt.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere