16.09.2022  |  Dining  |  Table top

Smukke detaljer

I mere end 200 år har franske Pillivuyt stået som indbegrebet af smukt porcelæn, og med Basket-serien fletter brandet nye, formfuldendte detaljer ind i sin traditionsrige historie.

Pillivuyt er storslået kvalitet i både funktion og styrke kombineret med en klassisk fransk elegance i designet. Med sit sikre blik for helheden og de detaljer, som skaber et harmonisk udtryk, er Pillivuyt garant for et tidløst, stilfuldt look, som klæder ethvert bord. Både til hverdag og fest.

Den flotte Basket-serie er kendetegnet ved en raffineret dekoration, der med sit detaljerede look, hvor porcelænet synes formfuldendt at sno sig, er inspireret af klassisk kurveflet.

Basket er elegant, hvidt porcelæn, og serien inkluderer et krus, som rummer 37 cl, en skål som rummer 60 cl, og en dyb tallerken med en diameter på 23 cm. Endelig fås også to flade tallerkener med en diameter på henholdsvis 22 cm og 28 cm.

www.pillivuyt.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere