30.11.2018  |  Furniture  |  Belysning

Small lamp – BIG plants

En lampe, der får planter til at trives optimalt.

I et spændende samarbejde med Bjarke Ingels Group (BIG) lancerer Artemide nu lampen Gople RWB, som gennem lys giver planter de bedste vilkår til at gro. Normalt er lamper lavet kun for menneskets velbefindende. Artemides lampe, Gople RWB, er derimod lavet til både menneskets og planters velbefindende, fordi den hjæler planter med at trives indendørs. 
Artemide har udviklet et patenteret lyssystem baseret på farverne rød, hvid og blå; farver som giver planter optimal trivsel. 

Lyssystemet i Gople RWB indstilles med den farvemætning, der passer til den fase i plantens fotosyntese, som planten befinder sig i, hvilket gør, at lampens farve kan ændres i takt med, at planten vokser. 

Ved brug af en gammel og traditionel venetiansk teknik er Gople udført i mundblæst glas, men indeni er den moderne lysteknologi implementeret. Lampen fås også i en version uden lyssystemet til planter, men med transparent glas i farverne hvid, sølv og bronze. 

www.artemide.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere