14.02.2022  |  Furniture  |  Design

Små bidder

Den populære, alsidige skammel Bit fra Normann Copenhagen fås nu i to nye varianter og farvekombinationer, der giver rig mulighed for at tilføje et strejf af farve.

De nye tilføjelser, Bit Stool Stack og Bit Stool Cone, viderefører designeren Simon Legalds inspiration fra monolitter og søjler, og refererer dermed til klassisk græsk arkitektur - men med et moderne twist. 

Den multifunktionelle skammels nye farvepalette af gul, blå̊, sort/hvid og rød, grøn, hvid/ hvid gør Bit Stool egnet til enhver foretrukken æstetik og indretning.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere