28.02.2022  |  Kitchen  |  Udstyr

Skarpe linjer i køkkenet

Trigono er en flot, ny serie af køkkenknive fra Stelton bestående af fem knive til hvert sit formål -brødkniv, kokkekniv, santokukniv, udbenerkniv og grøntsagskniv.

Trigono er designet af den danske arkitekt Simon Kalmer, hvis vision har været at skabe et enkelt design, som har et tydeligt geometrisk formsprog.

Køkkenknivene er fremstillet i japansk højkvalitetsrustfrit stål, der har en perfekt balance mellem slidstærk hårdhed og slibevenlig blødhed, hvilket resulterer i knive der holder sigskarpe i lang tid, og som er nemme at vedligeholde. 

Knivene er desuden pletafvisende mod syreholdige fødevarer og den enestående vægtafbalancering og knivskaftetstriangulære form giver tilsammen et sikkert og behageligt greb til alle håndstørrelser. 

Til serien hører også en flot knivblok med samme enkle, geometriske form som knivenes skaft. Knivblokken har en behagelig mat overflade, der er let at tørre af, og den slankebase gør at knivblokken optager minimalt plads på køkkenbordet. Indvendig er kniv-blokken forsynet med lange plaststave, der giver en sikker og skånsom opbevaring, så knivene holdes skarpe i længere tid.

- HCL

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere