08.10.2021  |  Kitchen  |  Udstyr

Skarp nyhed

By Lassen udvider endnu engang sit designkatalog med det nyeste produkt på stammen; K'Block. Den enkle knivblok er by Lassens bud på det populære køkkentilbehør, hvor det stramme designsprog skal passe ind i de fleste indretninger.

K'Block er designet med inspiration i Kubusstagens slanke udtryk tilføjet sider i farvet melanin, der kommer i tre klassiske by Lassen-farver: 'White', 'Light Grey' og 'Dark Grey'. 

Den minimalistiske blok kan bruges til forskellige formål. Med den løse indsats kan man opbevare knive, så der er nem adgang, når madlavningen er i gang.

Tager man derimod indsatsen ud, får man opbevaring til grydeskeer og andre redskaber til arbejde ved komfuret. K'Block kommer samtidigt i et robust materiale, som giver tyngde i designet. Det er med til at øge sikkerheden og dermed undgår man at blokken vælter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere