21.11.2018  |  Kitchen  |  Udstyr

Skarp i en håndevending

En af efterårets nyheder fra RIG-TIG er knivsliberen SLIDE-IT, der med sin trekantede form står stabilt på bordet, mens knivene slibes.

De indbyggede slibemoduler, et groft og et fint, giver hurtigt og effektivt alle køkkenknive deres skarphed tilbage og kan bruges til alle knive med et glat blad.

SLIDE-IT er udformet, så den er let at holde fast på, ligesom korkoverfladen er med til at sikre at hænderne ikke glider. Det er designeren Søren Jakobsen, der står bag designet, der har designet flere produkter for RIG-TIG.

SLIDE-IT komplementerer ligeledes flere af knivserierne fra RIG-TIG. Den er lavet i kork, plast og rustfrit stål og den måler: H: 6,2 cm x B: 6 cm x L: 15 cm.

www.rig-tig.com

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere