09.07.2021  |  Business  |  Branchenyt

Skagerak udvider markant i USA

Skagerak satser på det amerikanske marked og udvider markant i Nordamerika.

Den danske designvirksomhed etablerer kontor med to ansatte i New York, hvor man også begynder at lede efter lokale til et showroom. Samtidig er Skagerak ved at udvikle en amerikansk webshop, der bliver lanceret i sensommeren 2021. 

"Vi er meget ambitiøse med USA. Både samfundsøkonomien og størrelsen på det amerikanske marked gør, at det er interessant for et brand som vores at være til stede. Vi har øjne for, hvad det her kan udvikle sig til. Også i forhold til vores andre markeder, som vi er etablerede på i dag. Det er vores ambition, at USA skal være halvdelen af vores forretning", siger Jesper Panduro, der er ejer og CEO for Skagerak. 

Teamet i USA er Camilla Vest og Maria Bjørn Madsen, der nu begge er blevet partnere i Skagerak. Skagerak gik for alvor ind i USA i 2017, da Camilla blev ansat som agent. Og siden da er det gået stærkt. I dag kommer cirka ti procent af omsætningen fra USA.  

"I begyndelsen sendte vi varer til USA en gang om måneden. Nu er det hver uge. Det er gået vildt stærkt. Det har ikke været svært at fordoble omsætningen i begyndelsen, men det var et stort år, da det lykkedes for os at gøre det i 2020", fortæller Jesper Panduro.

Fremover er målet, at Skagerak skal fordoble sin omsætning i USA hvert andet år. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere