09.02.2023  |  Interior  |  Tekstiler

Skønne striber

Lækkert blødt bomuld i stilfulde nuancer. Med det nye sengesæt Stripe inviterer Södahl til masser af velvære og søde drømme. Som altid er både design og materialekvalitet helt i top, så man trygt kan læne sig tilbage, nyde roen og en god nattesøvn.

Med sengesættet Stripe kombinerer Södahl et moderne og minimalistisk design med lækre materialer i en stærk renforcévævning - en vævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet. Stripe er elegant i al sin enkelhed og giver soveværelset et skønt strejf af tilbagelænet overskud.

Stripe er i 100 % økologisk bomuld, GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Sættet leveres i en stofpose af samme kvalitet, som kan genbruges. Pudebetrækket måler 60 x 63 cm, mens dynebetrækket fås i størrelserne 140 x 200 cm, 140 x 220 cm og 200 x 220 cm. 

www.soedahl.dk

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere