20.09.2021  |  Interior  |  Design

Skønne og rødnæsede

Bjældeklang og brunkager. Hos Medusa elsker man julen og hjerternes fest er naturligvis ikke fuldkommen uden julemanden - eller hans trofaste rensdyr Rudolf, som igen i år findes i helt nye udgaver i Medusas juleunivers.

Lige siden 2007 har den elskelige familien Rudolf med sine finurlige detaljer skabt fest og hygge, når der pyntes op til jul. Faktisk er det blevet en juletradition hos Medusa, at der hvert år laves en ny udgave af Hr. og Fru Rudolf, og 2021 er naturligvis ingen undtagelse. Så tag godt imod de skønne og kreativt krøllede tilføjelser til familien - der i år også tæller en ny, stor Rudolf.

Parret fås som sæt, hvor hver figur måler L 9, B 5 og H 18 centimeter. De nye udgaver af Hr. og Fru Rudolf fås også lidt større og separat, hvor figuren måler L 22, B 10 og 39 centimeter.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere