31.05.2022  |  Bloom  |  Accessories

Skønheden i enkelheden

Hvordan har andre lavet rækker, espalierer, stier, hække, læmure, kompostbunker og vandingssystemer? Det får man mange svar på, når de to landskabsarkitekter Jacob Fischer og Louise Risør i deres nye bog Smuk Køkkenhave tager læseren med rundt på sightseeing i smukke haver, der har inspireret dem til at skabe deres egen køkkenhave i Ålsgårde på Sjælland. 

Man kommer vidt omkring – fra slotshaver i Frankrig, Sverige og Tyskland, en hotelhave i Marrakesh, selvforsynende køkkenhaver i Sloveniens hovedstad, byhaver i Berlin og til et par helt specielle haver herhjemme.

Med afsæt i disse skønne haver har forfatterne designet ti konkrete forslag til indretning af en helt almindelig villahave, hvor græsplænen er trådt i baggrunden til fordel for et sprudlende liv af grøntsager.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere