17.10.2017  |  Business  |  Branchenyt

Interiørkæde åbner butik i Vanløse

Det er firmaets første butik på Sjælland.

I sidste uge åbnede Sinnerup deres 13. butik, som ligeledes er virksomhedens første på Sjælland, nemlig i Vanløse oplyser firmaet i en pressemeddelelse.

Den familieejede virksomhed blev etableret i 1971 og handler med dansk og international design i en høj kvalitet gennem butikker i Jylland, Fyn, Tyskland og nu også Sjælland. 
 

”Vi har længe ønsket at krydse broen og tilbyde kunder på Sjælland muligheden for at blive inspireret af vores store sortiment med en fysisk butik og ikke blot online. Derfor er vi også utrolig glade for og stolte af den store, flotte butik, som vi slår dørene op for torsdag den 12. oktober”, fortæller Lars Sinnerup, der er administrerende direktør i Sinnerup. 

I den nye 2000 m2 store livsstilsbutik i Vanløse forhandler Sinnerup produkter fra ca. 100 internationale og danske designbrands på linje med Sinnerups egne boligbrands Créton Maison, Furniture by Sinnerup og Openmind samt de to modebrands Créton og OPM, som er designet af Sinnerup selv.    

”Vi er meget opmærksomme på, at vi nu indtræder i et ret mættet marked af livsstilsbutikker i og omkring København, men vi er dog ikke i tvivl om, at vi kan bidrage med noget nyt hertil – et nyt miljø med inspiration til at forskønne hverdagen og ikke mindst adgang til vores egne designbrands, hvoraf størstedelen kun forhandles i Sinnerups butikker og på Sinnerup.dk”, fortæller Lars Sinnerup. 

www.sinnerup.dk 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere