29.03.2019  |  Business  |  Branchenyt

Sinnerup fornyer og forvandler

Kædens 13 butikker skal alle re-designes og gøres til sociale mødesteder.

For at følge med tiden om øget fokus på oplevelser er Sinnerup i fuld gang med at gentænke indretningen af alle sine butikker.

”Vi skal turde vise det sidste nye - ellers bliver vi kedelige. Vi skal være overbevisende og sætte alt i spil”, lyder det sikkert fra Lars Sinnerup til Dagbladet Holstebro Struer, der har besøgt butikken i Nørregade.

Det praktiske arbejde er nemlig allerede startet hos Sinnerup i Holstebro, der er den butik hele kæden oprindeligt er udsprunget af. Her er det planen udover fornyelsen af indretningen at supplere butikken med en vinbar på førstesal.

Den gennemgribende forvandling af kædens butikker skyldes ønsket om at skabe nye ophold- og inspirationssteder i byerne, være et sted, hvor kunderne kan blive inspireret af tidens tendenser samtidig med de nyder en kop kaffe eller et glas vin.

”Vi vil skabe et nyt mødested i byen, hvor man kan blive inspireret af tidens tendenser: Et levende hus”, fortæller Lars Sinnerup til Dagbladet Holstebro Struer.

www.sinnerup.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere