04.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Signatursamarbejde

Den multidisciplinære designduo Meyer-Lavigne arbejder med unikaproduktion i eget navn og indgår desuden i designsamarbejder, der breder den dekorative brugskunst ud - og forårets Kähler-lancering favner faktisk begge dele. 

Signature vaserne udspringer nemlig af designduoen håndmodellerede unikadesign, der med sin overdrevne kegleform og naivistiske stribedekorationer får et charmerende og underfundigt look, der klæder tidens kuraterede indretningstrend.

Signatur er ikke bare et design til blomster, men et design inspireret af blomster. Vasernes linjer er således lånt fra snerlen, der har blomsterkrone som en tragt og blade med dekorative striber langs midten. 

En naturlig feature, som Meyer-Lavigne gengiver på keramikken med håndstrøgne striber, der bredes ud og smaller ind i en botanisk farvepalet af earthy brune, grønne og lilla toner. 

De legende mønstre fortsætter ned i vasen, indtil de møder den keramiske indsats og understreger Signaturs unikke dekorationsværdi.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere