29.06.2018  |  Business  |  Outdoor

Segway lancerer ny produktkategori: e-Skates

Indhold fra partner Hvad er dette?

Kommer snart: The Segway Drift W1

Amsterdam, Holland – 28. juni, 2018 – Segway-Ninebot, verdens førende leverandør af elektrisk, personlig transport, fortsætter udvidelsen af sin forbrugerproduktlinje med lanceringen af Segway Drift W1, det første produkt i den helt nye e-Skates kategori. Den nye Segway Drift W1 anvender Segways dokumenterede, stabile selvbalancerende teknologi (baseret på mere end 800 patentrettigheder), som uden tvivl giver den en stor teknologifordel.   

Den næste store trend
Efter rulleskøjter, inliners og andre underholdende transportmidler, fødes nu den næste trend: e-Skates. Den nye Segway Drift W1 giver dig morskaben og farverigheden, du forventer af Segways produkter, kombineret med Segways kvalitetsstempel. Perfekt til den unge generation, som vover at skille sig ud og skabe nye trends.

Design og præstation
De sort/hvide letvægts Segway Drift W1 e-Skates er små og nemme at løfte. Hjulene er designede til at forbedre stabilitet og styreegenskaber, og kombineret med højkvalitetsmaterialer, inklusive skridsikre fodpads, er produktet designet til maksimal komfort og fornøjelse. I forlængelse af Segways filosofi om altid at prioritere sikkerhed først, har Segway Drift W1 opnået en række internationale certifikater, herunder UL og CE.

IFA 2018
I Europa, Mellemøsten og Afrika, kan produkterne opleves for første på IFA 2018 i Berlin, Tyskland. Der vil blive afholdt en Segway pressekonference torsdag den 30. august klokken 10.00 ved Segways stand – hal 26, stand 225 for godkendt presse. Skulle pressen være interesseret i en produktdemonstration, kan man kontakte Thomas Jæger Molzen.

Yderligere produktspecifikationer og forventet tilgængelighed af Segway Drift W1 forventes at blive annonceret snart. Se mere på eu-en.segway.com, samt den officielle Segway Drift W1 video her: https://youtu.be/UO4JsKrWZzY

Segway bevæger sig i en helt ny og spændende retning. I mange år har du kendt os som verdensledende inden for erhvervsmæssig, elektronisk og afbalanceret personlig transport. Efter en strategisk fusionering med Ninebot, har vi evalueret vores produktlinje, såvel som vores målgrupper, og har foretaget nogle modige ændringer med et skarpt fokus på transport, livsstil og fritidskørere.

For mere information, se venligst www.segway.com

SEGWAY og Segway ’flyguy’ logoer er registrerede varemærker af Segway Inc. Varemærker som ikke er ejet af Segway tilhører de respektive ejere dertil angivet.

Pressekontakt
Thomas Jæger Molzen
Nordic Sales-/Product Manager | Witt E-Commute
Tel..: +45 70 25 23 23
Tjm@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere