SCHØNEMANN AGENTUR

www.schonemann.eu

Branche/Sektor:

Brugskunst, Interiør, Køkkenudstyr, Møbler

Om

Om Schønemann Agentur

Schønemann Agentur repræsenterer en lang række anerkendte design- og livstilsbrands – danske som internationale. Både Schønemann og de særligt udvalgte brands nærer en forkærlighed for godt design, æstetik, funktion, og det gennemsyrer tydeligt den brede portefølje af eksklusive design- og livstilsprodukter fra brands som Kristina Dam, Skandinavisk, Serax, Elva…

Læs mere  

Om

Om Schønemann Agentur

Schønemann Agentur repræsenterer en lang række anerkendte design- og livstilsbrands – danske som internationale. Både Schønemann og de særligt udvalgte brands nærer en forkærlighed for godt design, æstetik, funktion, og det gennemsyrer tydeligt den brede portefølje af eksklusive design- og livstilsprodukter fra brands som Kristina Dam, Skandinavisk, Serax, Elvang med flere.

Nyeste skud på stammen er New Mags, der forsyner danskerne med de mest toneangivende livstils-, design- og modemagasiner, travel guides, cool stationery samt yderst eksklusive og lækre coffee table books fra hele verden. 

Drivkraften bag Schønemann Agentur er Per Schønemann, der med over 15 års erfaring fra design- og interiørbranchen er yderst bevidst omkring hele værdikæden rundt om design- og livstilsprodukter og deres distribution til de helt rigtige kanaler. Schønemann Agentur er leverandør til førende butikker i Danmark, og kunderne tæller blandt andre møbelhuse, design- og interiørbutikker, stormagasiner og blomsterforretninger.

 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere