14.03.2022  |  Interior  |  Dekoration

Sarte toner i varmen

Efter de kolde og mørke måder venter et varmt og solskinnende forår. Det fejrer plakatvirksomheden Paper Collective med en ny kollektion af kunstprint designet af en række kunstnere, der alle er klar til at transportere en mod lysere tider.

En af de kunstnere er mexicanske Berenice Hernandez, der er vendt tilbage med sin anden kollektion for Paper Collective. I den nye Calma-serie fortsætter hun udforskningen af nye former og farver fra hjemlandet. 

Saftige frugter, eklektiske blomster og træer prydet med voluminøse blade har blandt andet været inspirationskilderne, hvilket har resulteret i tre nye grafiske værker.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere