24.05.2022  |  Interior  |  Design

Sanselig 3D-kunst

The FLOW Collection fra applicata er en serie af håndlavet tekstilkunst, som udspringer fra haute couturens bølgende designteknikker i samspil med selekterede, upcyclede tekstiler fra designbranchen.

Kollektionen er udviklet med en sanselig 3D-effekt, hvor det taktile og skyggeleg sættes i spil – alt efter hvilken vinkel, man betragter værket fra.

FLOW er håndlavet hos det socialøkonomiske designstudio Sheworks Atelier i lille skala - og af talentfulde kvindelige håndværkere, der kombinerer en intuitiv kraft samt håndværksteknikker udført i detaljerigdom.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere