12.05.2023  |  Dining  |  Table top

Sandet inspirerer

De brede, skarpt skitserede kanter af sandbakkerne, der hvirvles op af vinden, står symbolsk for den nye Junto stentøjsfarve Dune fra Rosenthal. 

En rolig, diskret beige taler om solbeskinnede landskaber og varmt sand, og det understreger Junto-designernes naturlige, håndlavede karakter.  Den specialudviklede farveglasur understreger sanseligheden i materialet stentøj og giver tallerkener og krus, de forskellige skåle og fade en unik farveblanding.

Blød beige blander sig i varme nuancer af brun og karamel på kopperne og skålene, som er glaseret indvendigt og udvendigt, hvilket giver fri rækkevidde til kreative borddækninger.  

www.rosenthal.de

-PF

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere