01.10.2020  |  Interior  |  Brugskunst

Sammensmeltning

Den italienske designduo, Daniel Debiasi & Federico Sandri, står bag den nye Ora serie fra Stelton, som er kendetegnet ved et harmonisk og organisk udtryk. 

Ora serien består af flere skulpturelle skåle og lysestager. De kan stå alene eller placeres i stilfulde kompositioner, der leger med kontrasterne mellem det enkle rå stål og de bløde organiske former og seriens rolige farver. 

Navnet Ora stammer fra den latinske betegnelse for 'kant'. Denne symbiose mellem former og materialer resulterer i en varm, minimalistisk elegance. 

Materialerne er stål, træ og glas, og de to paletter er skabt med udgangspunkt i henholdsvis powder og midnight blue.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere