07.07.2014  |  Interior  |  Brugskunst

Samarbejde skaber designs

Playtype og New Tendency har sammen designet en lille kollektion af stilrene borde og hylder.

Playtype og New Tendency har sammen designet en lille kollektion af stilrene borde og hylder. New Tendencys Click-hylde lanceres i tre farver kobber, sort og hvid.

Det danske typografibrand Playtype er særligt kendt for sine grafiske plakater, kopper og accessories med bogstaver. I 2010 åbnede, Playtype Concept Store, verdens første typografi butik og har siden da eksperimenteret med nye måder at bruge typografi, former og farver på.

Her tæller blandt andet tøj- og taskekollektioner, kunstprojekter og pop-up butikker. Samarbejdet med møbelproducenten New Tendency er endnu et eksperiment i rækken - denne gang med udgangspunkt i farver og møbler.

www.playtype.com 

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere