Jobopslag

Salgskoordinator med fokus på Web/Online Bahne & Co

Bahne

www.bahne.dk

  • kontakt@bahne.dk
  • 60 37 30 05
Se profil  
Stilling: Salgskoordinator
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Nordjylland
Oprettelses­dato: 21.02.2019
Søg job  

Bahne & Co i Vejle udvider salgsafdelingen og søger en dygtig salgskoordinator med fokus på WEB/online og eksportkunder hurtigst muligt.

Du vil indgå i et online team i salgsafdelingen og have tæt samarbejde med den kollega, der har det daglige ansvar for online key accounts.
Det er vigtigt, at du har erfaring som salgs-/WEB-koordinator og kender de produkter og leverandører, som opererer i branchen. Du har et indgående kendskab til online og eksport generelt. Kendskab til og interesse for boligbranchen er en fordel.

Du skal brænde for at give vores kunder en god oplevelse på linje med en almindelig butik og have et skarpt øje for salg og vækstmuligheder.


Jobbet
Dine primære arbejdsopgaver vil omfatte daglig opdatering og vedligeholdelse af vores online samarbejdspartnere samt eksport, herunder den daglige kontakt med kunder og agenter samt udarbejdelse af tilbud og ekspedition af ordrer. Hertil kommer opsøgende kontakt til nye kunder og dermed mulighed for at deltage i salget på alle niveauer.

Din profil
Du er serviceorienteret, ambitiøs, udadvendt, initiativrig - og 100% indstillet på at spille en vigtig rolle i et positivt og travlt arbejdsklima. Hertil kommer, at du har gode sprogkundskaber, behersker engelsk i skrift og tale (evt. mundtlig tysk) og er en erfaren PC bruger (Windows og Visma).

Da vi er et forholdsvis lille salgsteam, er det nødvendig at du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en udpræget holdspiller, som er fleksibel og parat til at give dine kolleger en hjælpende hånd, når der er behov for det.

Skriftlig ansøgning (Word/PDF – og gerne med foto) sendes til CEO Lars Møller Nielsen pr. mail LMN@bahneandco.dk snarest muligt.
Alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.
Såfremt du ikke har hørt fra os inden for 3-4 uger, er stillingen besat til anden side.

Tags: Bahne

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere