Jobopslag

Salgsassistent til mode afd.

Sinnerup

www.sinnerup.dk

 • web@sinnerup.com
 • 36 96 52 52
 • Sankt Clemens Torv 10, 8000 Aarhus C
Se profil  
Stilling: Salgsassistent
Ansættelses­forhold:
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Midtjylland
Oprettelses­dato: 15.03.2021
Søg job  

Vi søger en modesælger, der kan arbejde 15-25 timer om ugen i Sinnerup Kolding

Kunden kan mærke det, når hjertet er med. Har du dit med? For så er jobbet som sælger hos Sinnerup lige noget for dig. Her kan du gennem passioneret, personligt salg og service gøre en stor forskel for vores kunder, der besøger vores butikker for at blive inspireret og går derfra tættere på drømmen om at bo lækkert.

Hos Sinnerup deler vi din passion for livsstil, kvalitet og design

Selv med 50 år på bagen, er vi stadig et halvt skridt foran, når det kommer til trends og livsstil. Det er vi stolte af. For det betyder, at vi har succes med vores passion: livsstil, kvalitet og design. Egentlig startede det med en enkelt butik i Holstebro, men med hjælp fra vores fantastiske medarbejdere er vi i dag vokset til at være 13 butikker fordelt i Danmark og Tyskland. Det er en positiv rejse, som vi fokuserer på skal fortsætte i samme retning, og vi søger derfor en salgsassistent. Vil du være med?

Få ansvar, udvikling og dygtige kolleger

Som sælger får du ansvar for vores kundekontakt i vores modeafdeling. Det betyder, at du får arbejdsdage, der sjældent er ens, og hvor du står for at:

 • Sælge samt rådgive og servicere kunderne
 • Gøre butikken salgsklar
 • Pakke varer ud og stille dem op
 • Generelt sikre, at der er styr på modeafdelingen

Vi går meget op i, at vi skal være den levende detailhandel. Så du får gode muligheder for at vise initiativ og engagement, fx ved at udvikle og afprøve dine egne idéer. Og så bliver du en del af en butik med kolleger, der er dedikerede, dygtige og klar til at byde dig velkommen. Vi støtter, inspirerer og motiverer hinanden til at give kunderne de bedste oplevelser.

Passionen, der driver værket

Det her er et job, hvor du virkelig skal have lyst til at gøre en forskel for kunden og kollegerne. Det vil være en fordel med branchekendskab, samt solid salgserfaring fra detail, der har givet dig en god forståelse for personligt salg. Og så har du selvfølgelig en passion for mode, livsstil, kvalitet og design. Sammen med din vindermentalitet er det den, der driver dig.

Derudover forestiller vi os, at du:

 • Du er fleksibel og kan arbejde 15-25 timer om ugen
 • Du er kreativ, serviceminded og har et naturligt salgstalent
 • Du har en finger på pulsen indenfor mode
 • Er ansvarlig, respekterer deadlines og tager personligt ejerskab for dit område og dine opgaver
 • Vil være med til at udvikle os, ligesom du gerne vil udvikle dig selv og dine evner
 • Er en holdspiller, der gerne går den ekstra mil for kollegerne

Er du klar til at blive en del af et fantastisk team?

Upload venligst din ansøgning nedenfor - vi modtager kun ansøgninger sendt via vores ansøgningssystem nedenfor. Vi holder løbende samtaler. 

Vi ser frem til at høre fra dig

Hvis du har spørgsmål, så kontakt Lissi Lyskjær på lly@sinnerup.com

Tags: Sinnerup

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere