18.06.2018  |  Business  |  Branchenyt

Salget af Inspiration viser sig på bundlinjen

Den fynske erhvervsmand Niels Thorborgs salg af kæden Inspiration sidste år indbragte små 100 mio. kroner.

Overskuddet i den fynske erhvervsmand Niels Thorborgs selskaber har for første gang rundet 600 mio. kr. før skat, og især salget af kæden Inspiration kan tydeligt og positivt aflæses på bundlinjen.

Det viser koncernregnskabet for 2017 fra 3C Groups, der foruden udlejningsfirmaet L'easy omfatter alt fra detailhandel til ejendomme, reklamebureau, e-handelsløsninger og meget mere. Egenkapitalen i koncernen er nu på 2,6 mia. kr. 

"Det begynder mange steder at gå den rigtige vej", udtaler Niels Thorborg til Børsen.

Værsgo: en ny kæde af butikker
Salget af Inspiration til konkurrenten Imerco faldt først på plads, da Niels Thorborg havde forpligtet sig til at åbne en ny konkurrerende kæde med 24 butikker. Derfor blev de ikke solgte Inspirationsbutikker omdannet og genåbnet i den nye kæde Værsgos navn lige inden julehandlen for alvor satte ind sidste år.

Niels Thorborg er ifølge Børsen selv noget tilbageholdende med oplysninger om den nye kæde og dens resultater: 
"Vi aflægger ikke regnskab for Værsgo før efter 2018, og indtil da gør vi alt, hvad vi kan, for at drive kæden så godt som muligt. Men jeg kan godt løfte sløret for, at det er et svært marked, for dansk detailhandel er udfordret," udtaler han til Børsen.

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere