Jobopslag

SALES CONSULTANT, SJÆLLAND til House Doctor Group

House Doctor Group

www.housedoctor.com

  • info@housedoctor.com
  • +45 97 25 27 14
  • Industrivej 29
Se profil  
Stilling: Sales Consultant
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: 01.07.2019
Geografi: Sjælland
Oprettelses­dato: 01.04.2019
Søg job  

Til styrkelse af vores markedsposition og kunder på Sjælland søger vi en Sales Consultant, som er bosiddende i Københavnsområdet. Sammen med vores skønne team i Ikast skal du videreudvikle det danske marked gennem stærke kunderelationer og fælles mål.

SALES CONSULTANT, SJÆLLAND til House Doctor Group

 

START - JUNI/JULI

Til styrkelse af vores markedsposition og kunder på Sjælland søger vi en Sales Consultant, som er bosiddende i Københavnsområdet. Med reference til vores Country Manager for Danmark skal du sammen med vores skønne team i Ikast videreudvikle det danske marked gennem stærke kunderelationer og fælles mål.

 

ARBEJDSOMRÅDER

  • Videreudvikle og vækste eksisterende kunder

  • Styrke og udbygge vores kundeportefølje og sikre tilgang af nye kunder

  • Markeds- og kunderesearch, herunder identificering og kvalificering af nye muligheder

  • Back office salgssupport og kundeservice

  • Udføre merchandising/styling og afholde events, demoer og workshops for udvalgte kunder

  • Planlægning, budgettering og rapportering

 

Du kommer til at arbejde på tværs af forskellige segmenter og kundetyper. Vi forventer, at størstedelen af din tid foregår ude hos eksisterende og potentielle nye kunder. Du er ansvarlig på tværs af vores fire brands: House Doctor, Nicolas Vahé, Meraki og Monograph. Du vil arbejde ud fra eget hjemmekontor, og kan forvente rejsedage til Ikast i forbindelse med kundebesøg og showroom-aftaler.

 

KRAV TIL JOBBET

Vi forventer, at du har stærke kommunikationsevner og er dygtig til at skabe langvarige relationer, som bygger på tillid og ærlighed. Du tager ansvar for din opgaver og er ikke bange for at tage selvstændige beslutninger, som skaber værdi for vores kunder. Med et højt serviceniveau og øje for muligheder samt en god portion handlekraft får du tingene til at ske.

Du er ambitiøs og finder stor tilfredshed i at nå dine mål og skabe resultater, samtidig med at du formår at finde en balance for dig selv. Du er god til at planlægge og strukturere din tid og indsatser, og kan samtidig give plads til at udfolde din kreativitet og æstetiske sans.

 

KVALIFIKATIONER

Du har en erhvervsrettet uddannelse og solid erfaring med Account Management inden for livsstilsbranchen, og du har erfaring i at arbejde med detailkæder. Du er vant til at bruge en stor del af din tid på landevejen og er fleksibel i forhold til tid og planlægning. Du har en god systemforståelse, og er vant til at arbejde med CRM-systemer samt Office-pakken. Du taler og skriver flydende engelsk.

 

VI TILBYDER

House Doctor Group er en ambitiøs og dynamisk organisation, hvor personligt ansvar og engagement har afgørende betydning. Du bliver en del af en sund, familieejet virksomhed med stærke værdier om ærlighed, passion og innovation. Disse værdier efterleves i høj grad gennem House Doctors ledelsesfilosofi, Human Balance, som bygger på en klar overbevisning om, at mennesker i balance skaber resultater.

Derfor har House Doctor et konstant fokus på at skabe rammerne for, at hver enkelt medarbejder kan udvikle sig både fagligt og personligt, mentalt og fysisk og dermed skabe en hverdag i balance og en organisation i balance. Dette gøres igennem et fællesskab, hvor man støtter hinanden, vækster hinanden og skaber en fælles fremtid.

 

Send dit CV og ansøgning med overskriften ”Sales Consultant Sjælland” til: application@housedoctor.com. Vi holder løbende samtaler på vores kontor i Ikast og lukker stillingen, når den rette kandidat er fundet.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Manager Charlotte Raaby på chra@housedoctor.com.

 

 

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere