06.07.2022  |  Business  |  Branchenyt

SACKit storsælger outdoor-møbler i Tyskland

Et markant og målrettet fokus på det tyske marked resulterer i, at SACKit nu kan kalde Tyskland for sit største marked – i hvert fald når det kommer til udendørs møbler. Salget af outdoor-kollektionen til Tyskland stiger lodret og har år til dato omsat for 90 procent mere end i samme periode sidste år.

Sommervejret indfinder sig stille og roligt, og det betyder at udendørsarealerne skal klargøres. Det har sat skub i SACKits eksport af sin outdoor-kollektion. 

Ordrerne tikker ind fra flere europæiske lande, og særligt i Tyskland er de udendørs loungemøbler populære blandt de tyske forbrugere. 

Hele sidste års salg af outdoor-kollektionen til det tyske marked er allerede nået i år, og for første gang overhaler det tyske marked det danske.

“Vi har haft stort fokus på at øge brandkendskabet til SACKit i Tyskland, og nu mærker vi virkelig, at det tyske marked rykker med hastige skridt. Samlet set sælger vi omkring 30 procent mere på outdoor i Tyskland, end vi gør i Danmark”, fortæller Kristoffer Glerup, der er direktør og stifter af SACKit.

En generel succes
Gennemgående har salget af SACKit outdoor-kollektion været mere end godkendt i år.

“Vores hængekøjer var et kæmpe hit sidste år, og det fortsætter i 2022. Vi har solgt næsten 25 procent flere hængekøjer sammenlignet med samme periode sidste år. Samtidig buldrer vores outdoor-sækkestole fortsat derudad, og i maj har vi i gennemsnit solgt 60 om dagen. Det afspejler virkelig vores indsats for at gøre flere markeder interesserede i vores outdoor-kollektion", siger Kristoffer Glerup.

I alt har SACKits outdoor-kollektion omsat for tæt på 20 mio. kroner indtil videre i år, hvor det tyske marked tæller for 41 procent. I 2021 omsatte virksomheden for over 90 mio. kroner.

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere