08.06.2021  |  Business  |  Branchenyt

SACKit satser stort på outdoor-trend

Med en stor investering i nye udendørs lounge-produkter rammer SACKit lige ind i en kæmpe interesse for indretning af terrasser og haver. Det første produkt – en serie af vandtætte og genopladelige lamper – ligner allerede et sommerhit.

Aalborgensiske SACKit er mest kendt for sine sækkestole, barstole, højtalere og høretelefoner i minimalistisk stil. Men med en succesfuld lancering af sin første lampe-serie – de vandtætte og genopladelige SACKit Light – og flere nye udendørs produkter på vej, satser virksomheden nu stort på markedet for outdoor bolig, som i dén grad er blomstret under pandemien. 

SACKit-lamperne er de første produkter i et nyt komplet udendørs lounge-miljø, som lanceres i dette forår under navnet SACKit Outdoor Collection.  

“Efter en lang vinter med lockdown hungrer alle efter at komme ud, og de vil have komforten og den lækre stil fra stuen med. Det er ikke en ny tendens, men det stikker helt af i år. Vores hængekøjer og udendørs sækkestole, som vi har haft i sortimentet i flere år, sælger også bedre end nogensinde. Derfor er vi helt vildt spændte på, hvordan kunderne tager imod vores mange nye produkter”, siger CEO, Kristoffer Glerup. 

Blandt nyhederne i SACKit Outdoor Collection er den modulopbyggede Cobana Lounge-sofa, der er SACKits helt store sommersatsning. Sofaen er designet til at stå ude året rundt. 

- HCL

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere