08.04.2019  |  Business  |  Branchenyt

Fra sækkestole til designpriser

En aalborgensisk designvirksomhed vinder hele to Red Dot designpriser for innovative produkter.

Virksomheden SACKit, der fik sit gennembrud ved at relancere sækkestolen som et eksklusivt loungemøbel, har vundet; ikke bare én, men hele to Red Dot Design Awards.

Det er hovedtelefonen TOUCHit samt den trådløse oplader og powerbank CHARGEit, der er blevet hædret med de prestigefyldte designpriser.

”Jeg er megaglad og ekstremt stolt. SACKits produktudvikling er bygget op omkring, at vi kun laver ting, som vi gerne selv vil eje. Derfor er det et kæmpe skulderklap for os, at en så anerkendt organisation som Red Dot bekræfter os i, at vores produkter er lige så fede, som vi selv synes. For mig er det noget af det største, vi kan opnå”, siger stifter og CEO Kristoffer Glerup.

Begge produkter kom på markedet sidste år og har fået en flot modtagelse blandt såvel kunder som anmeldere. Kristoffer Glerup forklarer:

”Med CHARGEit var vores mål at designe en trådløs oplader og powerbank, som man har lyst til at have liggende fremme. Den er lavet i aluminium, i modsætning til de øvrige produkter på markedet, som er lavet i plast, og vi bruger stof i højeste kvalitet fra Kvadrat.”

Tilsvarende gælder det for hovedtelefonen TOUCHit, hvor SACKit har skabt et produkt, der bringer noget nytænkning ind i et eksisterende marked:

”Inden for hovedtelefoner findes der ’in ear’, ’on ear’ og ’over ear’, hvor ’over ear’ helt klart er den, der spiller bedst, fordi den dækker hele øret til. Vi har formået at designe en ’on ear’, der spiller lige så godt som en ’over ear’, og som samtidig har ’active noise cancellation’. Det er aldrig set før, og det er folk virkelig imponerede over”, siger Kristoffer Glerup, der håber og tror at den internationale prishæder kan være med til at åbne døren til nye markeder.

www.sackit.dk

Mere fra Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

Designbase.dk – Forum for design- og interiørbranchen

http://www.designbase.dk

Designbase.dk – forum for design- og interiørbranchen – er et erhvervsmedie og community, som dækker alle fagbrancher inden for design og interiør, og som er målrettet direkte til og læst af fagfolk. Partnere på Designbase.dk kan bidrage aktivt med indhold/erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af Designbase.dk. Vi udkommer dagligt på Designbase.dk, uge…

Se virksomhedsprofil  

  Designbase.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere